KUSH JEMI

Kompania VELLEZERIT DEMUSHI eshte nje kompani qe meret me perpunimin dhe shitjen e produkteve te mermerit dhe granitit.

Me nje eksperience te gjate qe nga viti 1995 kjo kompani eshte lider ne fushen e perpunimit dhe shitjes se ketyre produkteve.

Cilesia dhe korektesia kane bere qe kjo kompani te kete sukses dhe produktet e saj te shiten kudo ne Shqiperi.

TEKNOLOGJI E PERPARUAR BASHKEKOHORE PER PERPUNIMIN E PRODUKTEVE TONA

ok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *